Vinterpingvinerne

Så nærmer vinteren sig og Pingvinerne starter. Sæt kryds i kalenderen søndag d. 4 nov. kl. 10:00.

Der er ingen tilmelding, man møder bare op, så husk at aflevere scorekort inden I går på driving-rangen. Seneste aflevering af scorekort er kl. 9:30. Alle klubbens medlemmer er velkommen uanset handicap.
Vi spiller med fuldt spillerhandicap både ved vinter og sommer greens. Man bliver reguleret +1 ved under 30 point (dog kan man max opnå 72 slag) og -1 pr. point over 36.
Der spilles 18 huller til en pris af 20 kr. og der er præmier i 3 rækker (handicap inddelt) gevinst alt efter spillerantal. Igen i år vil vi kåre årets m/k vintergolfer til afslutning. Man skal have deltaget 10 gange for at være med i kåringen.
Der kan købes pølser med brød 2 stk. 25 kr. 1 stk. 15 kr. Nogle søndage kan der købes suppe i stedet for pølser. Prisen for suppe er 25 kr.
Vi håber på lige så stort fremmøde som sidste år.

Tønder Golf Klub | Tidsholmvej 6 6270 Tønder | Klubsekretariatet: 7473 4313 | Email(a)toendergolfklub.dk