Sponsorer

Som medlem af Tønder Golf Klub har du stor glæde af klubbens samarbejde med sponsorerne. Den støtte de hvert år bidrager med betyder at klubben kan meget mere.

Derfor er det vel en naturlig gengæld, at du husker at bruge vore sponsorer, når du køber ind. Du må også gerne fortælle vore sponsorer, at du har bemærket at de er sponsorer i klubben, og at du værdsætter det.

Udover denne generelle støtte, så er der sponsorer, som giver klubber et lille bidrag hver gang du handler hos dem.

OK benzin og OK mobil er eksempler på partnere, som giver bonus ud fra dit køb.

Bravo Tours er et andet sponsorat. Hvis du køber din golfrejse hos Bravo Tours, og husker at oplyse om dit medlemskab.

Hurra! Vi har fået 3.392,79 kr. fra OK. Tak til alle, der har tanket eller har El ved OK – og bliv endelig ved, det kan mærkes i klubkassen.
Susanne Bossen Fint du sender dette ud Pia, så vil flere måske støtte Tønder Golfklub på denne måde 👍
Man skal bare oplyse hos OK at man vil støtte Tønder Golfklub, så kommer pengene automatisk til vores klub😀