Regionsgolf

Vest A B C D

Regionsgolf Vest spilles mellem danske golfklubber beliggende vest for Storebælt.

Deltagelse i regionsgolf er alle tiders mulighed for at møde spillere fra andre klubber til spil og socialt samvær. Du oplever andre baner og der betales ingen greenfee. Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes samt kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af godkendt golfklub under Dansk Golf Union. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben, og kan kun spille for én klub i kalenderåret. Fleksmedlemmer kan ikke deltage. Dame- og herrerække defineres ved EGA-handicap: A-række min 4,5; B-række min 13; C-række min 18; D-række min 23,5.

Spillernes EGA-handicap om fredagen er afgørende for, om spilleren er spilleberettiget i en given række i den efterfølende uge. På selve dagen er spillerens dagsaktuelle EGA-handicap afgørende for startrækkefølgen blandt herresinglerne.

2022 Aktuel stilling – Vest ABCD (C5)  klik her

Vest Senior, Veteran og Super-veteran

For at deltage i turneringerne skal deltagerne opfylde følgende alderskriterier:

• Senior kvinder: fylder mindst 45 år i det kalenderår turneringen spilles i
  • Senior mænd: fylder mindst 50 år i det kalenderår turneringen spilles i
  • Veteran kvinder: fylder mindst 55 år i det kalenderår turneringen spilles i
  • Veteran mænd: fylder mindst 60 år i det kalenderår turneringen spilles i
  • Superveteran kvinder: fylder mindst 65 år i det kalenderår turneringen spilles i
  • Superveteran mænd: fylder mindst 70 år i det kalenderår turneringen spilles i
2022 Aktuel stilling – Vest Senior/Veteran  V (VB7) klik her