Regionsgolf

Vest A B C D

Regionsgolf Vest spilles mellem danske golfklubber beliggende vest for Storebælt.

Deltagelse i regionsgolf er alle tiders mulighed for at møde spillere fra andre klubber til spil og socialt samvær. Du oplever andre baner og der betales ingen greenfee. Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes samt kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af godkendt golfklub under Dansk Golf Union. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben, og kan kun spille for én klub i kalenderåret. Fleksmedlemmer kan ikke deltage. Dame- og herrerække defineres ved EGA-handicap: A-række min 4,5; B-række min 11,5; C-række min 18,5; D-række min 26,5.

Spillernes EGA-handicap om fredagen er afgørende for, om spilleren er spilleberettiget i en given række i den efterfølende uge. På selve dagen er spillerens dagsaktuelle EGA-handicap afgørende for startrækkefølgen blandt herresinglerne.

Tønder Golf Klub har for sæsonen 2020 tilmeldt hold i følgende rækker:

B-rækken – pulje 4

C-rækken – pulje 4

Vest Senior, Veteran og Super-veteran

Seniorer: Deltagerne skal være fyldt 50 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

Veteraner: Deltagerne skal være fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

Super-veteraner: Deltagerne skal være fyldt 70 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

Se mere på www.regionsgolf-danmark.dk

Tønder Golf Klub har for sæsonen 2020 tilmeldt hold i følgende rækker:

Senior A – pulje 3

Veteran B– pulje 4