parturnering 2021

Der spilles greensome.  Begge spillere slår ud på hvert hul, og parret vælger det bedste drive at spille videre med. Herrespillere spiller fra gul tee, damespillere fra rød tee.

Hvis man er syg eller skadet, må man indkalde en reserve, som  spiller kampene, indtil den oprindelige spiller er klar igen. Reserven må ikke have deltaget i turneringen samme år.

Alle golfspillere i Tønder Golf klub med max. spillehandicap 36 kan tilmelde sig.

Parrets spillehandicap beregnes ud fra en formel. Spilleren med det laveste spillehandicap vægter 60 procent, mens makkerens spillehandicap vægter 40 procent.

Eks.: Torben har 12 slag og Signe har 18 slag. De spiller med spillehandicap: 12*0,6 + 18*0,4 = 14,4 som afrundes til 14 .

Turneringen er sat op efter 32 tilmeldte, men der er plads til mange flere. Runde 1 spilles senest den 31. maj 2021. Runde 2 spilles senest den 30. juni 2021. Kvartfinaler spilles senest den 31. juli 2021. Semifinaler spilles senest den 31. august 2021. Finale spilles senest den 30. september 2021.

De anførte datoer er at betragte som sidste spilledag for runden. Man har således en måned til at få matchen afviklet i. Hvis ikke man kan finde en dato inden for tidsrummet, SKAL matchen spilles den sidste lørdag inden udløbsfristen. Kan parret ikke spille match denne lørdag, bliver man dømt som taber.

Turneringsbidraget betales straks ved tilmelding på MobilePay på nr. 23379. Husk at skrive navne og DGU-numre i kommentar. Deltagelse kan også betales i en kuvert med navne og DGU-numre på begge spillere. Er deltagelse ikke betalt senest 30. april, bliver man slettet af deltagerlisten.

Der er præmier til de 2 bedste par: 2 x 600 og 2 x 400 kr. De 2 tabende semifinalist-par spiller om præmier på 2 x 200 kr.

Turneringsleder: Kjeld Hansen 28 83 70 50.