Newsmail Nr. 7 er udkommet
Referat fra bestyrelsemøde den 22. november
02/12/2018

VIGTIG infoaften i Klubben

Golfreglerne ændrer sig – som så meget andet! Allerede fra 1. januar 2019 træder de nye regler i kraft, som får betydning for golfspillet i alle sammenhænge.

Vi har inviteret turneringsdommer i DGU, Nicolaj Madsen, til at komme ud i klubben og give os et overblik over de vigtigste ændringer. Han kommer

tirsdag d. 27. november kl. 19.

Han vil bruge vores flotte powerpoint-anlæg til en overordnet gennemgang af de nye regler. Én aften er jo ikke nok til at blive ekspert på regelområdet. Men det giver forhåbentlig lyst til selv at dykke ned i stoffet – den nye regelbog er udkommet, og den kan købes efter kurset.
Klubben giver “Lommeguiden til Golfreglerne 2019” til alle mødedeltagerne. Den indeholder de 35-40 hyppigst forekommende spille- og regelsituationer, organiseret med faneblade efter, hvor på banen, man er.

Vi opfordre alle interesserede til at tilmelde sig mødet via Golfbox senest søndag d. 25. november. Der vil blive serveret kaffe/te og kage til mødet.

Erna Hvedemose

PS: Der kommer også en aften på tysk, for vore tyske medlemmer.

Tønder Golf Klub | Tidsholmvej 6 6270 Tønder | Klubsekretariatet: 7473 4313 | Email(a)toendergolfklub.dk