Tilmelding til klubmesterskab
28/08/2018
Ref. fra bestmøde nr. 7 – 2018
04/09/2018

Indvielse af det nye klubhus og jubilæumsfest
Som du sikkert kan se, så nærmer tidspunktet sig, hvor vi kan tage det nye klubhus i brug. Derfor holder vi en officiel indvielse for klubbens sponsorer, forretningsforbindelse, officielle gæster og klubbens medlemmer fredag den 5. oktober.
Lørdag den 6. oktober holder vi så en kombineret indvielsesfest og 30 års jubilæumsfest for alle klubbens medlemmer. Klubben vil være vært for en stor turnering med masser af gode præmier og efterfølgende fest i de nye klublokaler for alle klubbens medlemmer og evt. ikke golfspillende ægtefælle. Så reserver allerede nu datoerne. Nærmere information om programmet for de to dage vil komme snarest mulig.
Bestyrelsen–

Tønder Golf Klub | Tidsholmvej 6 6270 Tønder | Klubsekretariatet: 7473 4313 | Email(a)toendergolfklub.dk