vinterpingvinerne

Der er ingen tilmelding, man møder bare op, så husk at aflevere scorekort inden I går på driving-rangen. Seneste aflevering af scorekort er kl. 9:30, så danner vi fligths til en god runde.

Alle klubbens medlemmer er velkommen uanset handicap. Man behøver ikke at melde sig ind i Pingvinklubben. Alle er med. Hvis man som A11 medlem gerne vil deltage, så meld jer på i golfbox lige efter blokeringen og mød op som alle andre.

Vi spiller med fuldt spillerhandicap både ved vinter og sommer greens. Hvis man har sin første runde pingvingolf efter jul, spilles der til halvt handicap. Man bliver reguleret +1 ved under 30 point (dog kan man max opnå 72 slag) og -1 pr. point over 36.
Der spilles 18 huller til en pris af 20 kr. og der er præmier i 3 rækker (handicap inddelt) gevinst alt efter spillerantal. Igen i år vil vi kåre årets m/k vintergolfer til afslutning. Man skal have deltaget 10 gange for at være med i kåringen.
Der kan købes pølser med brød 2 stk. 25 kr. 1 stk. 15 kr. Nogle søndage kan der købes suppe i stedet for pølser.

Der afholdes en afsluttende turnering i slutningen af marts måned. Man skal have deltaget minimum 5 gange i løbet af vinteren for at kunne deltage.

Se billeder fra den 21. november 2021