tirsdagspigerne

Vi er en flok begejstrede piger og damer, der mødes hver tirsdag eftermiddag / aften til en match og en bid brød efterfølgende. Vi er altid glade for at se nye ansigter, og du kan regne med en masse gode golfoplevelser hos Tirsdagspigerne.

Sæson 2021

Matchkalenderen for hele sæsonen er klar i løbet af marts, og du finder den her på hjemmesiden. Vi spiller fra april til oktober, og undervejs har vi månedsmatch med små overraskelser, besøg af eller hos vores venskabsklubber og en sommerudflugt.

Tirsdagsmatcher

Vi starter året tirsdag d. 30. marts (om vejret og banen tillader det) hvor vi spiller ud kl. 15.30. Efter runden samles vi i klubhuset og får lidt mad, en kop kaffe og der uddeles præmier. De dygtige og heldige, der laver birdie, bliver ført på en birdie-liste med navn, dato og hul nr. Listen er placeret på Tirsdagspigernes opslagstavle og vil løbende blive opdateret. Til afslutningsmatchen kårer vi årets Birdie.
I april måned og sidste halvdel af september spiller vi ud kl. 15.30. i resten af sæsonen kl. 16.00.
Alle kvindelige golfspillere er velkomne hos Tirsdagspigerne, og der spilles med max 54 tildelte slag. Man skal tilmelde sig på GOLFBOX senest søndag kl. 23.00. Derefter sættes holdene, som fra tirsdag formiddag kan ses på GOLFBOX. Ret til ændringer forbeholdes dog.

Når man tilmelder sig på GOLFBOX, skriver man enten ja til mad (kryds af) eller nej til mad dette skrives i kommentarfeltet. Ved afbud – efter tilmelding senest søndag kl. 23.00 – skal man betale for maden.

Matcher, matchformer og præmier

Vi spiller normalt 18 huller i en A og B række. Alle scores registreres i GOLFBOX. Vi spiller forskellige matchformer. Der er præmier til de tre bedste i hver række.

Kaffeholdet

Bestyrelsen vil sørge for indkøb af mad til efter matchen. Tirsdagspigerne skiftes til at sætte maden frem, lave kaffe og rydde op efterfølgende. Man melder sig til ”kaffeholdet” et par gange i løbet af sæsonen. Skriv på, hvis du er på kaffeholdet, når du melder dig til en match på GOLFBOX – så spiller du i første flight, denne går ud lidt tidligere end de øvrige spillere.

Hvad koster det at være med?

Prisen for spil er 25 kr. pr. gang. Man kan også vælge at betale 400 kr. for hele sæsonen. Prisen for mad er 40 kr. og ved månedsmatch 1oo kr. – her bliver der gjort lidt ekstra ud af maden.

Nye medlemmer

Mød op i klubben i god tid før matchen, så vil bestyrelsen hjælpe dig til rette.

Velkommen hos Tirsdagspigerne.

Bestyrelsen 2021