kl. 12 klubben

Vinterklub for herrer

Start på sæsonen 2019-20 er torsdag den 7. november.

Vi spiller hver torsdag kl. 12.00. Alle herrer i Tønder Golfklub er velkomne til at deltage – det gælder også nye medlemmer i golfklubben. Scorekort afleveres 15. minutter før starten.

Der spilles sommergreens indtil frost. Både ved sommer- og vintergreens reguleres, når man spiller bedre end sit HCP. Hcp nedsættes for hver points over 36 med 0.5.

Prisen for at deltage er 20 kr. pr. gang. Der betales ingen kontingent. Betalingen går til jule- og afslutningsfrokosten.

Ved par 3-huller : Når den spiller, som kommer tættest på hullet laver par, betaler de andre spillere 5 kr. Lykkes det ikke – er det spilleren som betaler 5 kr. Der afregnes efter matchen.

Præmier :

Første plads : Retten til at spille med Løven næste gang + en Jägermeister

Sidste plads : Retten til at spille med Aben næste gang + en Jägermeister

Birdies : Retten til at spille med Elefanten næste gang + en Jägermeister ( til spilleren med højeste handicap)

Hvis der er spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne.

Formand Poul Christensen Tlf. 2989 1947

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:
Hans Popp: 6133 2629 , Theodor Juhl: 2346 5798 , Jørn Ingwersen : 2040 4426 og Christian Thomsen : 6018 4557