kaningolf

Kaningolf

Vi starter med kaningolf den 4. april kl. 17.
De første tre onsdage i april starter vi kl. 17, derefter spilles der ud kl. 18.

Tilmelding til turneringer
Der er ophængt tilmeldingslister på vores tavle i gangen i golfklubben. Sidste tilmelding på listen er dagen før kl. 19, altså tirsdag aften.
På Golfbox kan du tilmelde dig helt til kl. 14.30 onsdag, men det er aldrig for sent at komme til kaningolf, jeg skal nok få plads.

Rækker og handicap
Kaningolf spilles i en A-række som er markørerne – B-række som er herre og C-række som er damer.

Du kan spille med i kaningolf til du er nede i hcp. 36!

Med hcp. 54 kan du spille med i klubber i klubben, der er opslag på tavlerne i klubben.

Sæson
Vi spiller hver onsdag i hele sæsonen – helt frem til oktober måned, hvor vi slutter af med en turnering, hvor alle spiller 18 huller.

Hver onsdag efter spillet kan der købes pølser med kartoffelsalat, og der bliver uddelt præmier.

Du kan deltage i kaningolf, når du er blevet godkendt af træner !

Kom ud og spil med andre nye spillere hver onsdag!

Vi hygger os!!

Hilsen Kjeld Hansen