greenfee gæster

Grupper fra 4 personer200 kr. pr. person
Juniorer125 kr.
Buggy200 kr.
Garia Buggy300 kr. (kun udlejning fra sekretariat)
Trolley   –   El-trolley30 kr.  –     75 kr.
Par 3 bane75 kr.

Spilles der kun 9 huller er prisen fast 150 kr.

Greenfee, skal betales inden du starter din runde, eller benytter driving-range, betales primært via touch-skærmen, med kreditkort, alternativt med mobilpay på nr. 85818. Ønsker du at betale med kontanter skal betaling ske i en greenfeekuvert, der lægges i greenfee-boxen. Indkast er placeret over scorekortprinteren.
Kun spillere med medlemskab af en godkendt klub under WGA må spille.
Banekontrol kan forekomme og medlemskort skal kunne forevises.
Greenfee gælder hele dagen. Du vil blive opkrævet 2 gange normal greenfee, hvis du benytter driving-range eller har påbegyndt din runde, uden du forinden, har betalt greenfee.

Rabat på greenfee

Bemærk at nedenstående aftaler gælder ikke for flex-medlemmer og kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Tønder Golf Klub har aftaler om rabat, så greenfee er 150 kr. for fuldtidsmedlemmer af:
Aabenraa Golfklub, Sønderborg Golfklub, Nordborg Golfklub, Sønderjyllands Golfklub, Ribe Golfklub og Benniksgaard Golfklub.
Rabatten gælder både hverdage og weekender.

Juniormedlemmer af ovennævnte klubber (til og med det fyldte 18. år) betaler ikke greenfee i følgeskab med et fuldgyldigt medlem eller greenfeespiller.

Specialpris 125 kr. (17 euro) gives til fuldtidsmedlemmer af:
Jammerbugtens Golf Klub, Dronninglund Golf Klub, Kaj Lykke Golfklub, Øland Golfklub, Golf Club Play for Life e.V. (Krogaspe), Brønderslev Golfklub, Løgstør golfklub, Skive Golfklub, Åbybro Golf Klub, Husumerbucht golfclub, Open County Golfklub, Golfclub Sct. Pauli, Golfclub Steenerberg e.v. og Golf Club Hof Berg e.v. har ½ greenfee alle dage der skal således betales 125 kr. (17 Euro)

Der gives 75 kr. rabat til fuldtidsmedlemmer af Løgstør golfklub.

Du kan spille på vores bane til 125 kr., hvis du som gæst spiller i en flight sammen med et klubmedlem fra Tønder Golf Klub. Dette tilbud gælder ikke, hvis du kun har et flexmedlemsskab i en anden klub.

Et helt sæt golfudstyr kan lejes for 75 kr.

Vi modtager bl.a. Golfhäftet og Diamond Club. – Andre kort? Forespørg i sekretariatet.

DGU-introduktionskort
TGK accepterer DGU-introduktionskort på samme konditioner, som din hjemmeklub tilbyder.

Medlemmer af PGA
Medlemmer af PGA kan spille gratis op til 3 gange årligt. Aftale herom træffes forud, med klubbens sekretariat. Indskrivning i greenfebogen, forinden spil påbegyndes. Gælder også for brug af driving range.

Greenkeeper
TGK accepterer, at medlemmer af Dansk Greenkeeper Forbund spiller uden beregning, under forudsætning af, at aftale herom er indgået med TGK,s ledende greenkeeper forinden spillet påbegyndes, dog max. 3 gange årligt og under forudsætning af at din hjemmeklub tilbyder det samme.

TGK er med i DGU’s Gensidig greenfeeordning med 3 juniorspillere pr. 1 betalende voksen.

Grupperabat
Større grupper bedes kontakte klubbens sekretariat.