Dienstagsmädchen

Tirsdagspigerne 2018

Vi er en flok golfbegejstrede piger og damer, der mødes hver tirsdag eftermiddag/aften til en match og en bid brød efterfølgende. Vi er altid glade for at se nye ansigter, og du kan regne med en masse gode golfoplevelser hos Tirsdagspigerne.

Sæson 2018

Matchkalender for hele sæsonen er klar i løbet af marts, og du finder den her på hjemmesiden. Vi spiller frem til slutningen af september, og undervejs har vi månedlige holdmatcher med små overraskelser, besøg af eller hos vore venskabsklubber og sommerudflugt.

Tirsdagsmatcher

Vi starter året tirsdag d. 27. marts (om vejret og banen vil), hvor vi spiller ud kl. 15.30. Når I er krydset af på startlisten, betaler I for deltagelse og evt. mad og printer et scorekort. Efter runden samles vi i klubhuset og får lidt mad og en kop kaffe. Derefter uddeles der præmier.

Det er små beskedne præmier, men store klapsalver! De dygtige og heldige, der laver birdie, får udleveret en lille papfugl, hvor navn og dato skrives på. Fuglene hænger som pynt i omklædningsrummet. I slutningen af sæsonen finder vi årets Birdie.

I april og september måned spiller vi ud kl. 15.30. I resten af sæsonen kl. 16.00.

Alle kvindelige golfspillere er velkomne hos Tirsdagspigerne, og der spilles med max. 54 tildelte slag. Man skal tilmelde sig på Golfbox senest søndag kl. 23.00. Derefter laves holdene, som fra tirsdag formiddag kan ses på Golfbox. Ret til ændringer forbeholdes dog. Når man tilmelder sig på Golfbox, skriver man enten ja eller nej til mad.

Matcher, matchformer og præmier

Vi spiller normalt 18 huller i en A og B række. Alle scores registreres i Golfbox. Vi spiller forskellige slagspilsformer, såsom Hallington og stableford.  Der er præmier til de to bedste i hver række ved 18 huller.

I år d. 14. september er vi vært for Sydjysk Damematch, hvor golfpiger fra 7 klubber mødes til en finalematch, spillet i tre rækker. De spillere, der deltager, har kvalificeret sig ved at have bedste scores i tre af fem kvalifikationsmatcher i deres egen klub.

Kaffeholdet

Bestyrelsen handler ind til det lille traktement, der er efter hver runde. Tirsdagspigerne skiftes til at sætte maden frem og lave kaffe til kl. 20 og rydder op efterfølgende. Man melder sig til ”kaffeholdet” et par gange i løbet af en sæson. Skriv på, hvis du er på kaffeholdet, når du melder dig til en match i Golfbox. Så spiller du med på første flight, som går ud lidt før de øvrige spillere.

Og hvad koster det at være med?

Prisen for spil er 25 kr. pr. gang. Man kan også vælge at betale 400 kr. for hele sæsonen. Prisen for mad er 30 kr. pr. gang.

Nye medlemmer

Mød op i klubhuset i god tid før matchstart, så hjælper bestyrelsen dig til rette.

Velkommen hos Tirsdagspigerne.

Bestyrelsen 2018

Skaffer Anne Marie Dreyer                                23256276          anne-marie.dreyer@mail.dk

Kasserer Inger Hansen                                         20 43 53 38       inger-hansen@hansen.mail.dk

Sekretær Anna Sørensen                                    42 95 42 06       viben64@gmail.com

Matchansvarlig Erna Hvedemose                     20 12 27 76       ehv@ecco.com

Formand Bente Solgaard                                     20 68 33 35       bente@solgaard.dk

Zur Zeit nur in dänischer Sprache verfügbar.
xxxkkk