Velkommen TP

Tirsdagspigerne starter sæsonen 2014, tirsdag den 1. april hvor vi spiller ud kl. 15.30. Når vi så har spillet runden færdig, samles vi og får et lille frokost bord og kaffe. Derefter uddeles der præmier.

Vi vil meget gerne se så mange som muligt af vore damer /piger i vores klub.

Se alle praktiske oplysninger  om tilmelding m.m. herunder……

Klubaftener hos Tirsdagspigerne 2014

Alle piger/kvinder over 18 år er velkommen i klubben, og der spilles med max. 54 tildelte slag.

Man skal tilmelde sig på Golfbox  senest mandag kl. 12. Derefter laves holdene som I kan se på Golfbox.     Ret til ændringer forbeholdes. Når man tilmelder sig på Golfbox skriver man enten ja eller nej til mad.

Starttidspunkt: I april og september måned spiller vi ud kl. 15,30. I resten af sæsonen kl. 16. Der er dog mulighed for at spille 9 huller, eller så mange huller, som man kan nå. Hvis der er flere til 9 huller, danner de selv hold.

Scorekort: I skal selv udfylde scorekort og betaling skal ske senest 15 min. før vi spiller ud.

Matcher: 18 huller spilles i en A og B række.  Pink Cup spilles i A og B række. Alle bliver reguleret.

Matchformer: Se matchkalender. Der kan ske ændringer.

Præmier: Der er præmier til de to bedste i hver række ved 18 huller.

Kaffeholdet:  Bestyrelsen handler ind til dette. Kaffeholdet består af to piger, som skal have kaffe og mad klar senest kl. 20. Kaffelisten hænger på opslagstavlen.

Birdies og Eagles: Når man laver en birdie eller eagle på en af vores tirsdagsmatcher, får man udleveret en papirfugl som man skriver sit navn/ dato og hvilket hul den er lavet på, så hænger man den op på grenen i damernes omklædningsrum. Eagles skrives på en sølvfugl. Til afslutningen er der så præmie til den der har lavet flest for hele sæsonen.

Prisen for spil er 25 kr. pr. gang. Man kan også vælge at betale 400 kr. for hele sæsonen.                            Prisen for mad er 30 kr.

Bestyrelsen 2014:

Formand, Susanne Bossen