Klubaftener TP

Klubaftener hos Tirsdagspigerne 2013

Alle piger over 18 år er velkommen i klubben, og der spilles med max. 54 tildelte slag.

Startlister: Man kan tilmelde sig på Golfbox eller på listen på opslagstavlen senest søndag kl. 15.

HUSK AT TILMELDE DIG, HVIS DU SKAL SPISE MED.

Starttidspunkt: I april og september måned spiller vi ud kl. 15,30. I resten af sæsonen kl. 16. Der er dog mulighed for at spille 9 huller, eller så mange huller, som man kan nå.

Scorekort: Scorekort skal udfyldes og afleveres senest kl. 15,45 (15,15 i april og september) ved 18 huller, så vi har tid til at danne hold. De, der spiller 9 huller, danner selv hold.

Matcher: 18 huller spilles i en A og B række. Pink Cup spilles i A, B og C række.

Matchformer: Se matchkalender.

Præmier: Der er præmier til de to bedste i hver række ved 18 huller. Der er præmie ved 9 huller, som findes blandt de resterende spillere. Der kan kun vindes i en række.

Kaffeholdet: Kaffelisten hænger på opslagstavlen. Kaffeholdet består af to piger, som skal have kaffe og mad klar kl. 20. I juli måned sørger kaffeholdet desuden for scorekort, opkrævning af fee og madpenge, som afleveres til kassereren (Susanne Møller).

Birdies og Eagles: Når man laver en birdie/eagle, skal man skrive sit navn på en fugl, hvilket hul den er lavet på og hænge den på grenen i damernes omklædningsrum. Eagles skrives på en sølvfugl.