Ordensregler

1. Skån banen:

Undgå prøvesving på teesteder
Læg græstørv på plads
Ret nedslagsmærker på green op (brug pitchfork)

2. Spil på banen:

På 1. teested bestemmes spillerækkefølgen af tidsbestillingen via Golfbox. Er der ingen tidsbestilling, eller møder de spillere, der har bestilt tid, ikke frem, afgør placeringen i boldrenden spillerækkefølgen.

Såfremt spilleren ikke er til stede, når det er vedkommendes tur, lægges bolden på jorden.

Med mindre det fremgår af bestemmelserne for en turnering, vil start fra 10. teested medføre tab af alle rettigheder på banen og må kun finde sted, når det ikke sinker det øvrige spil på banen – og aldrig, når der er spillere på hul 9.

Såfremt spillere afbryder runden efter 9. hul, betragtes genoptagelse af runden på 10. hul som start på ny runde fra 10. teested.

Fortrinsret på banen bestemmes af spilletempo.

Der må ikke spilles i hold med mere end 4 bolde ad gangen.

Hver spiller skal anvende personligt golfudstyr/bag på banen.

Klubbens medlemmer skal have gyldigt bagmærke synligt på bag’en.

Greenfee-gæster skal have gyldig greenfee-kvittering synlig på bag’en.

Banepersonale har fortrinsret overalt på banen og skal kunne arbejde i sikker forvisning om, at spillerne har det fulde ansvar for personalets sikkerhed.

Letteste påklædning på banen, inkl. drivingrange og par 3-bane, er shorts og bluse med korte ærmer eller skjorte.

27. november 2006

Revideret: 9. december 2009, 6. juli 2011, 26. marts 2012 og 24. september 2012.

Ordens- og regeludvalget
Tønder Golf Klub