OK Benzin

OKtekst

Klubbens formand Bo Jacobsen får lommerne fyldt hos OK Benzin.

Vores aftalen med OK benzin er gratis for det enkelte medlem.
Du udfylder en benzinkortbestilling på en af de tilmeldingssedler, som ligger fremme i Greenfee rummet. Når du tanker på kortet hos OK benzin afregnes dit køb i form af en månedsbetaling via betalingsservice. Du får altså kredit hen over månedsskiftet hos OK.

Din benzinpris er som vist på lysskiltet, men klubben får afregnet et lille beløb pr. liter du køber.

OK benzin har ofte den bedste pris i området, så det er absolut en win win situation.

Støt Tønder Golf Klub, og få dig et OK benzinkort.

Tønder Golf Klub har i øjeblikket ca. 50 medlemmer, som har valgt at tilslutte benzinkortet, så Tønder Golf Klub får bonus hver gang du tanker.
Hvis du bruger OK til Mobiltelefon og til din strøm, så kan du også tilslutte disse produkter til klubben, så vi får bonus.

Læse mere her.
OK Mobil
Du kan også støtte Tønder Golf Klub via dit mobilabonnement. Skifter du til OK Mobil støtter OK kliubben med 25 kr. her-og-nu. Derudover støtter OK med 6 kr. for hver måned, du bruger OK Mobil.
Jo flere abonnementer der tegnes, jo mere støtte giver OK – det kan hurtigt blive til mange kroner i klubkassen.

”Bestil OK Mobiltelefoni her”: https://www.ok-mobil.dk/forening

OK Strøm
Bestil el fra OK – så fordobler du sponsorstøtten til Tønder Golfklub
Hvis du bestiller el fra OK, fordobles sponsorstøtten til Tønder Golfklub fra 6 øre til 12 øre, hver gang du tanker på dit OK Benzinkort. Desuden får Tønder Golfklub ekstra bonus, når du har tanket 500 liter.
El til 0 kr. og intet abonnement
Hos OK kan du vælge imellem 3 forskellige el-produkter. Uanset hvilket produkt du vælger, får du den første måneds el til 0 kr. Du betaler heller ikke abonnement på din el-aftale.
Det er nemt at skifte el-selskab til OK. OK tager sig nemlig af alt det praktiske vedrørende skiftet fra din nuværende leverandør. Som ny kunde får du desuden et attraktivt velkomsttilbud – den første måneds el til 0 kr.
Bestil OK el via dette link: http://www.ok.dk/privat/familie-og-bolig/el/sponsor-el

OK-logo