2018 13. februar Medlemsnyt

Referat bestyrelsesmøde nr. 2 KLIK HER

12. februar
Øst – Vest Cup
-øst eller vest – hvem er bedst
Tilmelding
Det er sidste udkald for tilmelding hvis du vil give dig selv bedst mulig chance for kvalificering til finalerunderne.
Der er 5 nemlig tællende turneringer tilbage, – og de 5 bedste er tællende. Hvis du vil være med skal kr. 75 være indbetalt på sekretariatet inden næste turnering den 2. april.

Se mere KLIK HER

12. feb

9. februar.
Her lidt om den foranstående parturnering hentet fra golfbox.

Par Turnering
Navnet er måske til at misforstå, man skal blot være 2 medlemmer som kan danne par (det behøver ikke være ægte par)
Turneringen er sat op efter 32 tilmeldte, men der er plads til mange flere. Runde 1 spilles den 31. maj 2018. Runde 2 spilles den 30. juni 2016. Kvartfinaler spilles den 31. juli 2018. Semifinaler spilles den 31. august 2018. Finale spilles den 30. september 2018.

NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT
Hvis man er syg eller skadet så må man finde en reserve som så spille kampene ind til den oprindelige spiller er klar igen, reserven må ikke har deltaget i turneringen i samme år
Der spilles greensome . Begge spiller slå ud, og parret vælger så det bedste drive at spille videre med. Her udregnes spillehandicappet ud fra en formel. Spilleren med lavest spillehandicap vægter 60 procent mens makkeren kun vægter 40 procent.
Eks.: Torben har 12 slag og Signe har 18 slag. De spiller med spillehandicap: 12*0,6 + 18*0,4 = 14,4 som afrundes til 14 .
Datoerne der er anført som spilledatoer er at betragte som sidste spilledag for runden. Man har således en måned til at få matchen afviklet på, hvis ikke man kan finde en dato inden for tidsrumet SKAL matchen spilles den sidste Lørdag inden udløbsfristen. Kan man ikke den lørdag bliver man dømt som taber Turneringsbidraget afleveres i sekretariatet, i en lukket kurvert i greenfeeboksen eller overføres til konto – alle med påført navn og medlemsnr. og senest den 28 Der er præmier til de 2 bedste. 2×600,-2×400,- De 2 tabende semifinalister spiller om præmier 2×200,- Turneringsleder: Kjeld Hansen 28837050

5. februar
Så tar vi hul på billed ARKIV 2018 Klik Her

30. januar 2018.
Hvis du er klubnørd kan det være en ide at gå ind og se på det store materiale, som gemmer sig under på bestyrelsen sidemenu golfspilleren i centrumKLIK HER.

29. januar

Et “Phantomfoto” af tilbygningen til klubhuset.
På generalforsamling hørte vi om byggeriet, – bl. a. at det kan bygges uden at optage nye lån.

Bestyrelsen fik på generalforsamlingen mandat til at gå i gang.

Har du nyt til hjemmesiden, så kontakt Kim Riggelsen Email:  kimriggelsen@outlook.com  eller

Kurt Gabs Email: kurtgabs@gmail.com