Golf og indkøbstur

Golf & indkøbstur.

Tag på golftur til Tønder og kombiner det med en hyggelig indkøbstur.

Start med at spille på Tønder Golf klubs udfordrende bane, og efter en runde på banen i det særprægede marsklandskab, kan I køre til en af de største grænsehandelsbyer – nemlig Süderlügum, der er beliggende kun 5 km fra Tønder Golf Klub.

I Süderlügum (kun 8 km fra Tønder Golf Klub) er der et væld af butikker.
Efter spillet kan øl, vand eller vin købes i klubhuset. Vi har ingen restaurant, men såfremt det ønskes, bestiller vort sekretariat gerne mad til jer. Der er mange muligheder.

Klub I klubben udflugter.
I Tønder Golfklub er vi glade for gæster. Er I en gruppe på 12 eller derover arrangerer vi gerne gunstart på flere huller, så kan I slutte nogenlunde samtidig.

Er I en større eller mindre gruppe, f.eks. en herre/ dame/ kortklub eller andet, giver vi tilbud på grupperabat på greenfee, og tilbyder gerne et arrangement med morgenmad- sandwich og spisning efter runden. Maden serveres i samarbejde med vore lokale restauratører/ leverandører, vi tænder også meget gerne op i grillen.

Mulighed for overnatning.

Tønder Golf Klub har 2 værelser med bad og toilet, der udlejes samlet til vore greenfeegæster. Der er mulighed for overnatning for 2-8 personer.

Der er adgang til køkken med komfur, grill -opvaskemaskine og service til rådighed.

Værelserne udlejes kun i forbindelse med spil på TGK,s bane, således at en gange greenfee-spil giver ret til leje af to overnatninger i forlængelse af hinanden.

Der er dyner og hovedpuder til rådighed, linned og håndklæder, skal medbringes.

Prisen er kr. 125 pr. person pr. nat, samt 100 kr. i slutrengøring. Samlet pris for 4 personer ved en overnatning er således 600 kr. eller kr. 1100 for to overnatninger.

Kontakt sekretariatet på tlf. 74 73 43 13 og hør nærmere. Eller skriv en mail.: email@toendergolfklub.dk, med jeres ønsker, hvorefter vi kontakter jer.

Med venlig hilsenTønder Golf Klub, Tidsholmvej 6, 6270 Tønder