Nybegynder

Har du lyst til at prøve golfspillet, så er Tønder Golf Klub en god begyndelse

Klubben har en god træner.
I klubben har vi en ordning med KANINGOLF, hvor du som ny spiller hver onsdag spiller 9 huller under god vejledning.

Det eneste du selv skal betale er et startgebyr på kr. 350, som bruges til dine personlige lærebøger

Dette tilbud indeholder alt hvad du har brug for:
– Introduktion til golfspillet
– Gratis træner lektioner
– Gratis regelundervisning
– Regelprøve
– Udstyr kan lånes gratis i klubben.

Kaningolf.
Når regelprøven er bestået, kan du starte på kaningolf. Alle nybegyndere kan her spille 9 huller på vores store bane under kyndigt vejledning fra erfarne klubmedlemmer. Vi gør meget ud af, at man skal føle sig velkommen i klubben. Du kan spille Kaningolf så længe du ønsker, men når du  har opøvet den første rutine, så hjælper vi dig gerne videre til en af de mange klubber i klubben.

Tønder Golf Klub | Tidsholmvej 6 6270 Tønder | Klubsekretariatet: 7473 4313 | Email(a)toendergolfklub.dk