Golf og etikette

Golf er sjovt
Golf giver god motion og frisk luft
Golf er en sport, hvor man både kan konkurrere mod sig selv og andre.
Golf er en sport, hvor man kan spille mod hinanden lige meget hvilket niveau man har.
Golf er en sport, hvor man kan hygge sig med sine venner, møde nye i klubben samt fra andre klubber.

Golfetikette
Golf er en sport, der udover golfreglerne har simple regler, som man bør huske på: “Golfetiketten”
Selv om det er sjovt at spille golf, skal man på træningsbanen og på selve banen ikke løbe rundt og råbe højt, da det kan forstyrre andre, der træner og spiller. Golf er også i modsætning til mange andre sportsgrene et spil, der spilles uden dommer. Derfor er det vigtigt, at man følger reglerne og ikke snyder. Alle spillere bør opføre sig disciplineret og udvise høflighed og sportsånd til alle tider, uanset hvor konkurrencemindede de er.