FLEX medlemsskab 2017

Flexmedlemskab, i Tønder Golf Klub (TGK).

TGK tilbyder et medlemskab til de der ikke har tid nok til at udnytte et normalt kontingent, eller kun har mulighed eller ønske om at gå et begrænset antal runder pr. år.  Dette medlemskab kalder vi et Flexmedlemskab, (F-Medlemskab). For at benytte denne medlemskategori skal du have et registreret handicap fra et tidligere medlemskab i en golfklub, skal dokumenteres, eller du skal gennemføre et prøvemedlemskab hvor du erhverver spilletilladelse.

Et F-Medlemskab koster kr. 1.600 årligt og der er et indmeldelsesgebyr på kr. 300, (engangsbeløb) hvis du ikke tidligere har været medlem af TGK.

Medlemskabet indeholder følgende.:
Frit brug af alle klubbens faciliteter undtaget 18 huls banen. Der udstedes DGU F-kort. Du modtager bagmærke der viser at du er Flexmedlem, dette skal være synligt på din bag.
Du kan dermed spille på alle baner der modtager spillere med DGU F-Kort.

2 årlige frie/gratis runder på Tønder Golf Klubs 18 huls bane, ønsker du kun at spille 9 huller kan du dette 4 gange.
Du skal indskrive dig i greenfee-bogen, inden du går ud på banen, greenfeemærkat skal bæres synligt på din bag.
For alle yderligere runder betales den til enhver tid gældende fulde greenfee, i 2017 kr. 300.
9 huller koster kr. 150. Betaling og indskrivning i greenfee bogen skal ske inden du går ud på 18. huls banen. Der vil forekomme banekontrol, og spiller du uden at være skrevet i greenfeebogen vil greenfee være det dobbelte, af det normale beløb, og dit DGU kort samt spilleret inddrages.

Ved deltagelse i klubbens åbne matcher betales normal matchfee samt halv greenfee, du kan ikke deltage i Klubmesterskab, eller klubbens cupturneringer.
Du kan også være medlem og spille med i alle de klub i klubber vi har, du skal blot betale greenfee.

Du kan som F-medlem ikke opnå rabatter på greenfee hos vore venskabsklubber eller under Det sønderjyske samarbejdes greenfee ordning. Du kan ikke spille sammen med et medlem af TGK til halv greenfee, og du kan ikke medtage en gæst til halv greenfee.

TGK administrerer dit handicap og betaler dit DGU-kort.

Ønsker du i løbet af et kalenderår at konvertere dit F-medlemskab til et andet fuldtidsmedlemskab i TGK, modregnes det betalte kontingent på kr. 1500 i det nye kontingent.

Passiv med rettigheder

TGK kan også tilbyde et passivt medlemskab med rettigheder, det betyder at du kan bruge klubbens driving range med frie bolde, samt spille på klubbens par 3 bane, et sådant medlemskab koster kr. 650 pr. år. Du får udleveret et bagmærke der skal bæres synligt på din bag. Banekontrol vil forekomme.