Driving Range regler

null

Fri benyttelse af driving range er kun for medlemmer af Tønder Golf Klub, i kategorierne.:
aktive medlemmer, flexmedlemmer, samt passive med rettigheder der ikke er medlem i en anden golfklub.

Gæster kan frit benytte driving range, når de har indskrevet sig i greenfee-bogen samt betalt greenfee for 18 huller til 18. huls banen.

Nedenstående regler er indført for, at Driving range skal være et velfungerende sted for både medlemmer, gæster og træner.
Det er ikke tilladt at indsamle bolde. Træningsbolde må ikke fjernes fra driving range. Træningsbolde må ikke bruges på indspilsgreen. Efter brug må den tomme spand gerne stilles på plads. Udslag må alene ske fra måtterne hvis ikke andet er tilkendegivet.

Træneren har fortrinsret til driving range og udslagshus i forbindelse med undervisning af klubbens medlemmer. Gæster der modtager undervisning hos klubbens træner kan anvende driving range uden betaling. Bolde med revner eller hakker skal smides i affaldsspand.