Bonnichsen Cup

achim400 Mr. Achim Bonnichsen

Bonnichsen Cup 2016/2017

Betingelser Bonnichsen Cup TGK 2016/2017 ØST mod VEST Spillerne indplaceres i henholdsvis øst og vest efter postnr. (som normalt). Man kvalificerer sig via opnåede stableford point til klubbens turneringer. Man skal være tilmeldt inden første tællende score registreres. Pris for deltagelse: 70,00 kr. Både øst og Vest holdet får tildelt point efter følgende skala: 1.plads 20 point 2. plads 16 point 3. plads 13 point 4. plads 11 point 5. plads 10 point 6. plads 9 point osv. ned til 1 point. Er 2 eller flere lige, får de alle det samme antal point. De efterfølgende pladser/point udgår herefter. De 5 bedste turneringer tæller med. Dvs. jo flere turneringer du spiller, jo større chance har du for at kvalificere dig til finalen i årets Bonnichsen Cup.

Der er 3 tællende turneringer i 2016. 1 i september og 2 i oktober. 5 søndagsturneringer i 2017. De 10 bedste fra både øst og vest går automatisk videre til finalen. Derudover uddeler holdkaptajnen 2 wildcards. Man skal min. kunne spille 2 runder i finalen –heraf skal den ene være finalen – der må kun bruges 12 spillere.

Finalen spilles den fredag 28.juli/lørdag den 29. juli 2017. Fredag den 28. juli spilles der Fourball bestball, der spilles med normalt handicap. Lørdag formiddag, den 29. juli spilles der Greensome, der spilles igen med normalt handicap – SPH lægges sammen og deles med 2. Holdene sendes ud med 10 minutters interval fra hul 1. Der spilles hulspil, d.v.s. der laves 5 hold ved begge runder. Der vil være smør-selv mad lørdag middag.

Lørdag over middag spilles der singler med normal SPH. Alle 12 spiller med. Der spilles ud i handicap rækkefølge, dvs. højest mod højest først og ned til og lavest mod lavest. Der spilles hulspil. Caddy er tilladt. Alle matcher er hulspilsmatcher. Vindermatch giver 1 point og delt match ½ point. Ved uafgjort lørdag eftermiddag vil det være holdet der vandt året inden, som har vundet. Champagne og pokaloverrækkelse finder sted lørdag efter matcherne. Der arrangeres udflugt for alle, der har deltaget i årets Bonnichsen Cup i august eller september som er for egen regning. Achim Bonnichsen sponsorerer præmier