A11 Samarbejde

Absprache

Aftale om ekstra spil hos 3 naboklubber i 2018 – Varde, Kaj Lykke og Ribe

Alle fuldtidsmedlemmer i de samarbejdende klubber kan tegne medlemskab af greenfeeklubben. Det vil sige fuldt gyldige medlemmer, hvilket ikke omfatter flexmedlemmer og andre typer af rabat medlemskaber.

Medlemskab af A11 er fastsat til kr. 700,00 pr. kalenderår. Beløbet skal indbetales til  hjemmeklubben.

Indtil den 30. april 2018 er prisen kun kr. 500,00.

Eksisterende rabataftaler på greenfee mellem klubberne fortsætter uændret for de fuldgyldige medlemmer, som ikke vælger tilkøb af spilleret.

For at gøre brug af tilbuddet skal man gøre følgende:

1. Henvende sig på mail email@toendergolfklub.dk eller på kontoret og meddele, at man vil tilkøbe spilleret.

2. Beløbet betales til Tønder Golfklub.

3. Herefter bliver medlemmet registreret i GolfBox i Greenfeeklubben A11, således at der ved booking af spil på de samarbejdende klubbers bane fremgår kr. 0 i

greenfee.

Du kan allerede nu købe et medlemskab for 2018 – kunne f.eks. bruges som julegave