2015 Jobs vi søger folk til

Job tilbud.
Brænder du efter at hjælpe Golfklubben, så har netop nu vi 3 ledige jobs.

1. Chauffør på bilen, der indsamler golfbolde på Drivingrange.
Vi kan bruge 1 – 3 som selv aftaler vagtordning. Indsamling af bolde sker et par gange om ugen. Nærmere info om dette job hos Jutta eller Leif.

2. Sekretariat servicemedarbejder.
Vi ønsker at etablere et vagthold med så mange deltagere at hvert medlem kun skal tage 1-2 vagter om måneden. Jobbet består i at tage godt imod greenfee spillere, og hjælpe dem til rette, så de får en god oplevelse når de besøger klubben. Oplæring i de forskellge ting vil finde sted.
Henvendelse til Bo Jacobsen.

3. Sponsorsekretær.
Jobbet består i have det store overblik over sponsorerne.
Det handler IKKE om at sælge sponsorater, men om at vide hvem der er sponsor for hvad, så alle præsentationer stemmer overens med hvad der er aftalt. Jobbet består også i at udsende fakturaer og
holde øje med betalinger. Det er i øjeblikket Berit Homilius, der er sekretær, men hun vil gerne afløses. Berit hjælper gerne med oplæring.
Henvendelse vedrørende dette job til Berit eller Kurt Gabs.